Digi-Balans met Digital Detox Starterskit

Home » Digi-Balans met Digital Detox Starterskit

Digital Detox Starterskit: Het boek “Start to Digital Detox”

Yep! Een jaar geleden droomde ik er nog van en stond het met stip op mijn “dream-board”. En nu is het écht zo ver. Dankzij een zeer nauwe samenwerking met Samurai at Work is het boek “Start to Digital Detox” een feit, een digital detox starterskit.

Ik heb er met hart en ziel aan gewerkt, heel veel steun gehad van mijn partner Pim, mijn kinderen Sarah en Naomi, mijn familie, het management en de collega’s van Samurai at Work en wellicht heb ik er hier nog een paar mensen niet vernoemd.

Digital Detox Starterskit

Start to Digital Detox is een praktisch werkboek. Het is jouw persoonlijke hulpmiddel om eventuele stress, veroorzaakt door digitaal werken en communiceren, te kunnen herkennen en aanpakken. Met deze digital detox starterskit zal je effectief stappen kunnen ondernemen om die stress te verminderen, je productiviteit te verhogen en je leven aangenamer te maken. Anderzijds zal het je ook inzicht verschaffen in jouw ideale wereld van digitaal communiceren en werken.

Voor wie is het boek “Start to Digital Detox”?

Dit werkboek is ideaal voor iedereen die eindelijk eens wil weten hoe het nu écht zit: ben je digitaal verslaafd of heb je alles perfect onder controle? Het is een écht “starterskit”. Een starterskit om jou digitale balans (afgekort tot digi-balans) te vinden en te verkrijgen

Als je sterk met digitale communicatie bezig bent, zijn één of meerdere van de volgende stellingen wellicht herkenbaar:

  • Het koud zweet breekt je uit als je aan je inbox denkt.Digital Detox Academy (r)
  • Je hebt het gevoel een slaaf van je smartphone of tablet te zijn.
  • Je voelt je gedwongen om meer tijd aan sociale media te besteden dan je lief is.
  • Je komt vaak moe en gefrustreerd thuis, met het gevoel dat je niks hebt gedaan en toch heel de tijd op de computer bezig bent geweest.
  • Je krijgt vaak opmerkingen van je omgeving dat je te veel belang hecht aan technologie.
  • Je hebt last van een schuldgevoel als je niet instant kan antwoorden op e-mail, sms, telefoon,…
  • Je voelt je verloren als je je smartphone niet direct bij de hand hebt, je voelt je naakt zonder.

Wil je inzicht krijgen in jouw digitaal werken en communiceren? Bezorgt je huidige communicatiegedrag je nu comfort of stress? Dit is jouw hulpmiddel om het te weten te komen!

Benieuwd hoe het er uit ziet? Neem hier alvast een kijkje.

Meer info en hoe dit boek bestellen vind je op www.starttodigitaldetox.com. Het is ook beschikbaar in De Standaard Boekhandel.

Ik ben benieuwd naar jullie feedback!

Hartelijk groeten

Christine