Saboteer je verleiding tot afleiding

Home » Saboteer je verleiding tot afleiding

Saboteer je verleiding tot afleiding

Onze smartphone vraag heel vaak om aandacht. Soms vinden we dat ok, soms is het ook zeer vervelend. Aan de ene kant wil je bereikbaar zijn voor je werk of je familie. Aan de andere kant beseffen we meer en meer dat die bereikbaarheid ons minder productief maakt, wegleidt van de essentie. Daarnaast is er die verleiding tot afleiding… wanneer we ons even vervelen, wachten in de file, de meeting minder interessant is…. dan lonkt het kleinood om jou tijd in te vullen…

Automodus please!

Daarnaast is de combo van auto en smartphone ronduit gevaarlijk. De nieuwe campagne van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde draait er geen doekjes om.

En we knikken allemaal ja, beamen dat het zo is, rijden de affiche voorbij, en maken even de bedenking… straks moet ik die automodus instellen… En tegen dat we de oprit oprijden zijn onze gedachten al ergens anders en komt het er niet van om die smartphone in te stellen. Sommigen denken er toch aan, en instant slaag je een zucht… verdorie , moet ik nu echt gaan uitzoeken hoe ik die instelling moet doen?

Neem actie!

Wel, met de workshop “smarter than your smartphone” gaan we samen aan de slag.

  • Ik leg uit hoe het komt dat die verleiding tot afleiding jou parten speelt
  • Ik neem jullie mee in het “declutteren” van jullie smartphone.
  • We gaan samen actie nemen, instellingen aanpassen naar jouw noden, zodat je na de workshop een betere relatie hebt met jouw smartphone die helemaal past in jouw leven!Dus zeker jouw smartphone niet vergeten voor deze workshop!
  • Je gsm gaat minder “roepen” en je maakt tijd vrij voor dingen die er toe doen.

Saboteer die verleiding tot afleiding en schrijf je in voor deze workshop bij coworking Lierse –  Oboelo in Lier op vrijdag 20 september van 13:00 tot 16:00.

Ik kijk er alvast naar uit jullie te zien op 20 september?

Heel graag tot dan

Christine 

PS. Wil je deze workshop organiseren voor je bedrijf of team? Dan kan, contacteer me en  we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.