Digital Detox Academy

Facebook, Twitter, Snapshot of LinkedIn worden constant gecheckt zonder aanleiding … want er moest eens iets gepost zijn?

Smartphones lijken vergroeid met de handen van je medewerkers?

Tablets en laptops zijn constant aanwezig, ook tijdens vergaderingen?

De inbox saboteert de dagplanning?

De digitale leefwereld veroorzaakt onrust en stress binnen jouw bedrijf?

 

Op een luchtige, realistische en humoristische wijze loods ik teams en individuen door de uitdagingen van de digitale evolutie in het dagelijks leven, zowel op het werk als privé. Op basis van herkenbare voorbeelden toon ik aan dat digitale tools geen onrust hoeven te creëren, maar dat ze ingezet kunnen worden om efficiënter te werken.

Ik geef tijdens de trainingen en workshops praktische tips en “goesting” om de eigen digitale leefwereld kritisch te bekijken en persoonlijke efficiëntie te verhogen.

Proefaanbod

Ben je klaar om eindelijk van die digitale onrust af te raken en de efficiëntie te verhogen in je bedrijf? Meld je vandaag nog aan om de gratis online proeftraining te volgen!

Digital Detox at Work

Stress-reductie door optimale digitale communicatie in jouw bedrijf .

Optimalisatie van (digitale) communicatie zal ervoor zorgen dat medewerkers met meer focus kunnen werken op de juiste prioriteiten. Samurai@Work begeleid jou en jouw team/bedrijf naar de juiste balans in digitale communicatie.

Spreker

Met Christine als spreker heb je gegarandeerd een ge-animeerde lezing. Je publiek krijgt op humoristische manier inzicht op de impact van digitaal werken. Doorspekt met toepasbare tips en inspirerende voorbeelden gaan de deelnemers naar huis, gemotiveerd om zelf actie te nemen en digitaal comfort te verbeteren.

 

Individuele coaching

Liever een 1:1 begeleiding? Ook dat kan. Ik begeleid jou in jouw observeertraject, help je te kiezen en de nodige stappen te zetten naar jouw digitaal comfort. Contacteer me en we bekijken samen hoe we dit kunnen doen.

Dit staat alvast ingepland...

Digital Detox Academy
tem je digitale stress

Schrijf je in voor Digital Detox

Vul dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

You have Successfully Subscribed!