Digital Detox Boost

Keynote / Inspiratie sessie

Creëren van bewustwording door laagdrempelige plenaire interactieve sessies om het thema aan bod te brengen, een spiegel voor te houden.

De deelnemers krijgen op humoristische manier inzicht op de impact van digitaal werken. Doorspekt met toepasbare tips en inspirerende voorbeelden gaan de deelnemers naar huis, gemotiveerd om zelf actie te nemen en digitaal comfort te verbeteren.

Reacties van deelnemers:

“Goede presentatie … leuke avond…. zonder GSM   “

“Op een humoristische en toch ook confronterende manier met de voeten op de grond gezet. Eyeopener!”

Praktisch

  • Sessie
    • Keynote speech – 30’
    • Inspiratie sessie max 2u (inclusief Q&A)
  • Max 60 deelnemers
  • Optioneel: Boek “Start to Digital Detox” – (18€ incl btw)

Doel

  • Inzicht krijgen in de impact van digitalisering, hyperconnectiviteit op werk en leven
  • Minder digitale onrust, meer digitaal comfort

Resultaat

De deelnemers hebben eerste inzichten in hun eigen digitale onrust, hebben handvaten en praktische tips om dit om te buigen naar digitaal comfort.

Inhoudelijk

Keuze uit volgende thema’s

Nood aan digital detox?

Slaaf of meester van digitaal werken?  Infobesitas (informatieovervloed, FOMO (fear of missing out), verslaafd aan Facebook, internet afleiding, email overload… kunnen we dit vermijden? Met passende humor een kijk op de valkuilen van digitaal werken, met praktische tips hoe je efficiënt kan omgaan  met digitale tools zonder er slaaf van te worden.

Bereikbaarheid in de 21ste eeuw: Do’s & Don’t s! 

Er hangen vaak veel verwachtingen en veronderstellingen rond bereikbaar zijn. Met deze lezing krijgt het publiek tips & tricks om optimaal digitaal comfort in het professionele leven te bereiken.

Etiquette in digitaal werken

Hoe gaan we om met digitale communicatie? Email, collaboration tools, vergaderingen? Welke richtlijnen en afspraken kunnen ervoor zorgen dat ook digitale communicatie efficiënt en effectief is ? Hoe krijgen we een gezonde mix tussen digitale en niet-digitale communicatie?

tem je digitale stress

Schrijf je in voor Digital Detox

Vul dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

You have Successfully Subscribed!