Gratis Online Training

Wil je graag proeven van de Digital Detox Academy trainingen?

Meld je dan aan en ontvang een gratis 3-delige online training.

In deze training leer je:

[su_list icon=”icon: graduation-cap” icon_color=”#36a42b”]

  • Bereikbaar te zijn wanneer het jou past
  • Digitale tools te gebruiken omdat ze nuttig zijn en om je efficiëntie verhogen
  • Digitale onrust om te zetten naar digitaal comfort

[/su_list]

Je krijgt instant tips over hoe je je digitale tools efficiënt inzet, zodat ze geen blok aan je been blijven.

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/98028891?color=c9ff23&title=0&byline=0&portrait=0" width="640" height="480" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Digital Detox Traject was voor mij een tool om in te zien dat iedereen vrij is een eigen volume aan digital media te consumeren of produceren.  Voor aanvang voelde ik me schuldig over de mate waarin ik me daaraan bezondigde , de digi detox heeft mij voornamelijk doen inzien dat daar geen maat op staat. Je schuldig voelen heeft geen zin.

Nagaan in welke mate jij er voordeel uit haalt en je gebruik dan daaraan aanpassen, da’s de filosofie die ik heb meegekregen en die mij tot op heden helpt. Ik ben sowieso geminderd sinds mijn volledige detox van drie weken, maar geniet nu meer van wat ik wel nog doe. In samenspraak schrappen was een goeie zet.

De tips en tricks die je meekrijgt zijn allemaal zeer praktisch en uitvoerbaar en je hebt een stok achter de deur. Het boekje is ’n must voor iedereen die verdrinkt in de digitale wereld. Je komt eruit als een getraind kanaalzwemmer!

Cath Luyten, TV Maker / Host

Ik volgde dit digital detox traject met enige reserve. Toch werd het een reality check.

Niettegenstaande ik er van overtuigd was (en nog steeds ben) niet verslaafd te zijn, bood het me een lens om m’n eigen smartphonegedrag te analyseren, en toch een aantal heel handige werkpuntjes te detecteren.

Christine is ervaringsdeskunidig en dat voel je , ook in haar boek “Start to Digital Detox”, dat heel toegankelijk is en niet belerend.

Prof. Dr. Lieven Demarez, Research Director iMinds

Christine Wittoeck staat zelf met twee voeten in het werkende leven, waardoor ze het detoxen heel nuchter en praktisch bekijkt. Ze coacht op maat, met aandacht voor jouw professionele én privé noden, en begrip voor het concept trial en error.

Het boek “Start to Digital Detox” bevat geen zweverige principes, wel een heel praktisch boekje dat je eerst en vooral zwart op wit confronteert met het absurde van je eigen smartphonegedrag, en je vervolgens met veel praktische tips helpt om je smartphone terug te duwen in de rol die jij hem toebedeelt, in plaats van omgekeerd.

Dankzij Christine weet ik weer dat de wereld niet vergaat als ik niet elk kwartier op mijn smartphone kijk. Ik ben nu beter georganiseerd en sterker gefocust, heb meer gemoedsrust en ben hopelijk ook aangenamer gezelschap.

Eva Berghmans, Journalist De Standaard

tem je digitale stress

Schrijf je in voor Digital Detox

Vul dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

You have Successfully Subscribed!