Christine Wittoeck

Wij kunnen 24/24 bereikbaar zijn.
Wij moeten niet 24/24 bereikbaar zijn.

Wie is Christine Wittoeck?

Oprichtster en zaakvoerder van Digital Detox Academy is Christine Wittoeck.

Gefascineerd door gedrag en gedragsverandering, beschouwt Christine het als haar missie om bewustwording te creëren rond het feit dat we ons gedrag in eigen hand hebben. Gedrag beïnvloedt ons dagdagelijks. Meer specifiek wil zij iedereen bewust maken van het feit dat ook gedrag ten opzichte van digitale tools in onze eigen macht ligt.

We leven nu eenmaal in een digitale wereld, maar daarom hoeft dit geen stress te veroorzaken! Met meer dan 25 jaar ervaring in internationale bedrijven als IT, Sales en Marketing specialist is Christine ervaringsdeskunidige op dit gebied. De evolutie van computers naar digitale communicatie heeft ze helemaal doorlopen.

 

Over Digital Detox Academy

Eind 2010 kreeg Christine Wittoeck de diagnose ‘burn-out’. Drie jaar later had ze een nieuwe carrière, een groter inzicht in haar talenten en passies en weer heel veel zin in het leven.

Ze is entert(r)ainer en digital detox coach. Ze is de bezielster van Digital Detox Academy®.

Zij gelooft dat we gezond en bewust kunnen omgaan mét digitale communicatie. Met haar keynotes en workshops geeft ze inzichten en handvaten om zelf aan de slag te gaan, je eigen ideale digitale kader te scheppen waarin werkgeluk en plezier centraal staan. Zij wil digitaal welzijn faciliteren in teams en bedrijven met concrete, praktische en interactieve opleidingen en trajecten.

Digital Detox Academy is ontstaan vanuit Christine’s persoonlijke ervaring als professional, want als geen ander weet ze dat het cruciaal is om Digitale Onrust om te buigen naar Digitaal Comfort.

Met haar passie voor entertainen, trainen, coachen en persoonlijke ontwikkeling betrekt ze haar publiek in alles wat ze doet… met veel vuur én de nodige dosis humor.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Digital detox Academy wordt mee ondersteund door deze 2 fantastische “Independant Professionals”.

Veerle Franqui:

  • Veerle is een zelf verklaarde pauze-expert. Haar enthousiasme werkt ontzettend aanstekelijk en gaat je ongetwijfeld aanzetten tot reflectie en actie. Veerle is een geboren entert(r)ainer. Ze zal je verbazen met een gefundeerde materie én een fijne spontaniteit en spitsvondigheid. Mensen slimmer doen pauzeren en gezonder doen presteren is haar missie. Digital detox sessies ondersteunen bij © Digital Detox Academy® passen perfect in dat verhaal.

 Investeren in je vitaliteit is de beste vorm van pensioensparen
– Veerle Franqui (çava çava!) –

Viviane Kock:

  • Viviane is experte op het gebied van telewerken  en alle thema’s die hiermee verwant zijn en gecertifieerd in “Flexibel Werken”. Haar enthousiasme en pragmatische aanpak , aangevuld met een stevige portie expertise wordt overgoten met een humoristische saus. Het Digital detox verhaal van © Digital Detox Academy® ondersteunt ze met verve.

Een andere manier van werken geeft zuurstof, ook telewerk hoort daar bij.
– Viviane Kock ( Nest Your desk ) –

Wat klanten zeggen

Digital Detox Academy in de pers

 

tem je digitale stress

Schrijf je in voor Digital Detox

Vul dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

You have Successfully Subscribed!