Referenties Digital Detox Academy

José Schuurmans, Zaakvoerder natuur kapperswinkel

Ik volgde de VIP-dag Digitale Detox. De trainer slaagde erin om mijn drempelvrees en frustraties rond digitale communicatie overboord te gooien. Digitaal communiceren met mijn klanten, hen een goede en efficiënte service leveren kan in deze tijd niet zonder gebruik te maken van digitale communicatie. Maar elke stap in die richting bracht mij uit mijn evenwicht. Dankzij deze training zie ik het bos door de bomen, maak ik bewust keuzes en mijn klanten zijn helemaal mee.

José Schuurmans

An Wens , Webdesigner

“Toen ik nauwgezet mijn uren in kaart bracht, bleek dat ik uren kwijt was aan mail, Facebook, Whatsapp, LinkedIn, Messenger en telefoon.  Niet aan één stuk door, maar versnipperd over gans de dag. Niet moeilijk dat mijn planning altijd in het honderd liep en ik vaak het gevoel had niks gedaan te hebben! In vier weken heeft de Digital Detox training voor mij het onmogelijke gedaan en terug evenwicht gebracht! Ik kom aan werken toe en heb duidelijke afspraken met mijn klanten rond bereikbaarheid.  Dat had ik nooit zelf voor mekaar gekregen!”

An Wens

Elke Jeurissen, Inclusive Leadership Expert & Founder Fierce Ladies

De trainer geeft deze workshop met heel veel energie en krijgt het publiek mee in het verhaal. Ook de interactiviteit is een positief punt. De sessie heeft ook wel degelijk zijn impact gehad op mijn smartphone-gebruik: de instellingen die we toen op de telefoon gezet hebben, staan er nog altijd op. Het blijft wel een continue uitdaging voor iedereen, maar alleen al het bewust zijn ervan, heeft al heel veel impact. Dankjewel!
Elke Jeurissen

Ben Sansen, Life & Business Coach / Keynote Speaker

Als geen ander kan de trainer op een humoristische en toch confronterende manier een spiegel voorhouden, een andere kijk op work/life integratie geven en je motiveren om de online wereld af en toe achter je te laten. Deze entert(r)ainer zet je aan tot actie om effectief je brein rust te geven, technologie vóór jou te laten werken en je brein de nodige tijd en ruimte te geven om te herstellen.

Ben Sansen

Carla Van Dijck, Founder van Enjoy Vitality / Vertrouwenspersoon / Mentor / Klankbord voor onderneemsters / Persoonlijke coach

Een toptraining die de deelnemers met een stevige dosis humor uit hun comfortzone haalt.

Met zachte hand werden we tijdens de sessie “Smarter than your smartphone” geconfronteerd met ons eigen digitale tijdsverbruik. De deelnemers hebben effectief hun smartphone prikkel-armer gemaakt en gingen elk aan de slag om hun verleiding tot afleiding aan te pakken!

Dankzij deze workshop “roept” mijn smartphone veel minder, heb ik minder “on-line” tijdsverlies, meer tijd voor de zaken die mij vervulling geven en geniet ik nog meer van de kleine en grote dingen on-line én off-line. Bedankt!

Carla Van Dijck

Eva Berghmans, Journalist De Standaard

Deze workshop bekijkt het detoxen heel nuchter en praktisch. De trainer coacht op maat, met aandacht voor jouw professionele én privé noden, en begrip voor het concept trial en error.

De workshop “Start to Digital Detox” bevat geen zweverige principes, wel een heel praktische aanpak dat je eerst en vooral confronteert met het absurde van je eigen smartphonegedrag, en je vervolgens met veel praktische tips helpt om je smartphone terug te duwen in de rol die jij hem toebedeelt, in plaats van omgekeerd.

Dankzij deze Digital Detox weet ik weer dat de wereld niet vergaat als ik niet elk kwartier op mijn smartphone kijk. Ik ben nu beter georganiseerd en sterker gefocust, heb meer gemoedsrust en ben hopelijk ook aangenamer gezelschap.

Eva Berghmans, Journalist De Standaard

Prof. Dr. Lieven Demarez, Research Director iMinds

Ik volgde dit digital detox traject met enige reserve. Toch werd het een reality check.

Niettegenstaande ik er van overtuigd was (en nog steeds ben) niet verslaafd te zijn, bood het me een lens om m’n eigen smartphonegedrag te analyseren, en toch een aantal heel handige werkpuntjes te detecteren.

De trainers is ervaringsdeskunidig en dat voel je, de workshop is heel toegankelijk is en niet belerend.

Prof. Dr. Lieven Demarez, Research Director iMinds

Cath Luyten, TV Maker / Host

Het Digital Detox Traject was voor mij een tool om in te zien dat iedereen vrij is een eigen volume aan digital media te consumeren of produceren.  Voor aanvang voelde ik me schuldig over de mate waarin ik me daaraan bezondigde, de digi detox heeft mij voornamelijk doen inzien dat daar geen maat op staat. Je schuldig voelen heeft geen zin.

Nagaan in welke mate jij er voordeel uit haalt en je gebruik dan daaraan aanpassen, da’s de filosofie die ik heb meegekregen en die mij tot op heden helpt. Ik ben sowieso geminderd sinds mijn volledige detox van drie weken, maar geniet nu meer van wat ik wel nog doe. In samenspraak schrappen was een goeie zet.

De tips en tricks die je meekrijgt zijn allemaal zeer praktisch en uitvoerbaar en je hebt een stok achter de deur. Het boekje is ’n must voor iedereen die verdrinkt in de digitale wereld. Je komt eruit als een getraind kanaalzwemmer!

Cath Luyten, TV Maker / Host
tem je digitale stress

Schrijf je in voor Digital Detox

Vul dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

You have Successfully Subscribed!